travel

Wien

Processed with VSCOcam with lv01 preset Processed with VSCOcam with lv01 preset Processed with VSCOcam with lv01 preset Processed with VSCOcam with lv01 preset Processed with VSCOcam with lv01 preset Processed with VSCOcam with lv01 preset Processed with VSCOcam with kk2 preset Processed with VSCOcam with lv01 preset Processed with VSCOcam with kk2 preset Processed with VSCOcam with kk1 preset Processed with VSCOcam with lv01 preset Processed with VSCOcam with lv01 preset Processed with VSCOcam with kk2 preset Processed with VSCOcam with f1 preset Processed with VSCOcam with lv01 preset Processed with VSCOcam with s3 preset Processed with VSCOcam with k1 preset Processed with VSCOcam with f1 preset Processed with VSCOcam with f1 preset Processed with VSCOcam with f1 preset Processed with VSCOcam with f1 preset Processed with VSCOcam with f1 preset Processed with VSCOcam with lv01 preset Processed with VSCOcam with f1 preset Processed with VSCOcam with lv01 preset

Processed with VSCOcam with f1 preset

Processed with VSCOcam with f1 preset

Processed with VSCOcam with f1 preset

Processed with VSCOcam with f1 preset

Processed with VSCOcam

Vasárnap este érkeztem Pozsonyból Bécsbe. 1 óra volt csupán az út, szóval nem volt vészes. A Hauptbahnhofnál szálltam le és megvettem a 48 órás bérletet, illetve a vonatjegyet kedd estére Velencébe. Meg voltam győződve, hogy balra kell elindulni a Hostel felé. Hát…Tévedtem… Nem is kicsit, legalább 2 km-t gyalogoltam rossz irányba (persze nem vettem jegyet, hogy legyen elég a 2 napra, míg Bécsben vagyok a 48 órás bérlet). Na mire rájöttem, hogy rossz irányba megyek, már szakadt le a lábam. Lett is egy vízhólyag a talpamra, úgy fájt, mint a franc. Nagy nehezen odaértem a Wombatsba 10-re, lezuhanyoztam és döccs be az ágyba. Csak 3-an voltak a hat ágyas szobában, de nem is nagyon foglalkoztak, szóval tökéletes volt.

Aludtam is reggel 7-ig, amikor is bevertem az orrom az ágy szélébe…Csillagokat láttam, úgy átkoztam magam, de közben úgy fájt…Pfff…Kiakasztó volt. Aztán felkeltem, lezuhanyoztam, reggeliztem (4,5 euró volt a reggeli, de megérte, mert annyit ehettél amennyit akartál és jól degeszre ettem magam) és nekiindultam felfedezni a várost.

Standard

hmm?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.